Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, 21 Januari 2011

[ a.d.e.k ]

hello cute reader.

Subjek: adek bongsu

aduh .mlam buta nie xtaw nak wat pe . padahal malam jumaat kot.
so . aq cerita lah kisahh keluarga aq sket .
n nie lah adek bongsu aq dan dia sorang lah wirawati dalam
adik bradik kami ..
yg len hero2 . dan aq lah ALONG .
adek aq dilahirkan di HOSPITAL SULTAN ISMAIL.
malam dia dikejarkan ke hospital aq xdpt ikot kerana ketika itu
aq berada di sekitar banda jb.
tiba di rumah pd tgah malam , aq tnye kat adek aq ibu mane ?
dia pown jawab ayah anta g ospital . da nak bersalin.
so , aq tros coll ayah aq . tnye dia .
aq nak jage ibu mlam tu bole ?
dia ckp "xya larh , ayah jage , along siapkan brg2 ibu ,brg2 along
besok pagi ayah amek terus balik kg amek nenek"
Dia dilahirkan pada 31 mac 2008 .
skrg umo nye bru mencecah 3tahun tapi keletah dia ,
mantol seperti abg2 nye ,..
kami sayangkan dia sgt2 !
smpai kadang2 keje gaji abes kat dress up dia jerk .
xpna kesa asalkan dia bergaya .
sbb abg2nya da ada mutu dan keunggulan .
pasal abg2 nye nanti larh aq cerita keyh ..
bile aq blek je rumah , msti cari dia ..
kalau berjalan , sanggup bwk dia , PLESSING larr..
nak PLESSING awek xde . so ADEK aq yg HOWT nie lah mangse.
hehehe . dia pown suka kua ngn aq bab slalu dpt men game .
tgu lagi setaun kalaw dia tawu lappy sket2.
aq ajar dia buat blog .
cakap2 juga , lupa nak bagitaw nama kan..
namanya ialah :
Nur Fasha Farhana b Zakaria
nama panggilan fasha , asha , atau qaseh .
dalam keluarga belah ibu kami , hingga lah turun ke kami ,.
adek bradek kami mula ngn F . Manakalah parents kami mula huruf Z .
n nenek dan atuk kami mula huruf S .
so ? sape2 nak tackle adek bradek kami kenelah nama nye huruf F . ?
xdelah . sume tu jodoh . haha .. melalut sudaa !
k , la .ending story . ALONG SAYANGKAN FASHA !

Tiada ulasan: