Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Khamis, 8 Disember 2011

:: cara hilangkan "This Copy of Windows is not genuine" ::

hyee peepps ! 

di kolej, paesh mengambil upah untuk menservis laptop atau windows , mcam2 lahh . mengenai software..
tapi kalau tentang hardware . stakat upgrade ram, beli bateri kew . bole laa. .
selalu laptop akan keluarkan dekstop hitam dan tulis "This Copy of Windows is not Genuine" macam nie bila dia menggunakan windows crack .
sesetengah kedai dia akan mengikut windows yang latest dan pembeli kadang2 akan tertipu.
so kali nie paesh nak share skett macam mana nak hilangkan masalah nie..

aplikasi untuk ini banyak dikeluarkan dan senang di download tetapi paesh biasa menggunakan aplikasi RemoveWAT .
kalau anda masih tidak memiliki aplikasi ini, click here @  disini.
Extract filenya, jalankan aplikasinya, lalu restart jee, mudah kan?!
Dengan cara ini tak risau lah kalau kita kene windows is not genuine. 
berhati2 lahh .. kadang2 kedai menipu dan mengenakan caj sehingga rm50 . 

semoga saksess ! :)

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

nak tanya lepas download benda alah tu nak guna macam mana??? Ada kne register dlu ke?